10.05.2010

Çok yorgunum be blog



Ay anacım, bu iş hayatı pek yoğun, pek yorucu, pek özel hayat yok edici bir şeymiş. Daha 2. haftaya yeni başladım ama şimdiden emeklilik günlerini hayal eder oldum:P Şaka bir yana, hem şirketin yoğun bir dönemi olmasından hem de benim ünvanım altında sadece ben olduğumdan popişimde boza pişiyor. Gece 10'u görürsem "ooo saat çok geç olmuş" dediğim günler yaşıyorum. Ben işi tam olarak öğreninceye ve de bu yoğunluk azalıncaya kadar birazcık özleşeceğiz arkidişler.

Çok yorgun yatmamdan kaynaklı herhalde fantastik rüyalar görüyorum. Dün geceki rüyam şöyle. İşten eve gelmişim blogları okuyorum. Bir blogdaki yazının yorumlarında iki kız benim hakkımda konuşuyorlar. Biri diyor ki "Ay ben Çilli'yi gördüm pazarda, ayakkabıları çok eskiydi, fakirmiş kız o" Bir ezikliyorlardı ki beni anlatamam. Bir üzüldüm bir üzüldüm rüyamda:) Kimse benim ayakkabılarımı eski, beni fakir bulan çıksın ortaya. Ona "Bir zamanlar fakir ama gururlu bir Çilli" vardı girizgahlı bir konuşma yapacağım:)

25 yorum:

Adsız dedi ki...

ilk zamanlar en zoru, ama sen 2 haftayi bile devirmissin, gerisi kolay artik :)
operiz

éLLa Çiça dedi ki...

haha :) ruyana cok guldum. bazen ben de böyle blog alakali abuk subuk ruyalar göruyorum.

yeni bir isyan cikaralim emekliligi 40 yasina indirsinler. gerci o bile cok ya neyse :)

HUYSUZBALIK dedi ki...

:) Kimmiş o şırfıntılar bakiiiiiim :) Dost başa düşman ayağa bakarmış bırak gitsin o adileri :)))) Haha şaka maka iş hayatın hayırlı uğurlu olsun. Yorulsan da ileride meyvelerini toplarsın bu yorgunluğun umarım. Sevgiler...

beetlejuice dedi ki...

Kirazım, hem işi öğrenmeye hem de ortama alışmaya çalışmak yordu bünyemi. Alışacağım ama. Ben de öperim canım:)

ellacım, haftasonu ssknın sitesinde hesapladım, 2046'da emekli oluyormuşum. Ayol ölürüm ben o zamana:) 35 iyidir, yolun yarısı:) Diğer yarısında yatarız ne güzel:)

Esincim, çok sinirime dokundu rüyamda konuştukları, çıksınlar ortaya saçlarını başlarını yolacağım:) Her işin başlangıcı en sancılı zamanı, bu dönemi atlatınca rahatlayacağım:)

mercan dedi ki...

ben çalışmaya başlayalı 8-9ay oldu hala saat 10 u zor zar görüyorum:s of off tembel miyim neyim sadece yatıp uyumak istiyorum:( sıcaklarda çalışmakta ayrı dert olacak sanırım ...

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

Çilli'cim aslında çok tatlı bir koşuşturmanın içindesin, şu anda sana özeniyorum.. Yeni bir ortam, yeni bir iş, yeni arkadaşlar, yeni hayaller ve bol bol yeşiller :p Şaka bir yana, mezuniyet sonrası doktoraya nereye gideceğim belli olmadığından özendim böyle sana. Keşke benim de belli olsa bir an önce, ben de başlasam :D

gly dedi ki...

haha cok fazla moda blogu okuyorsun galiba. ruyalarina bile giriyor:)

foto pek sirin, tam benlik. sekerleme saati geldimi basimi koyucak yer buluyum yeter.
cok kolay gelsin.cabucak isi ogrenip, rahatlaman dilegiyle.

Aslı dedi ki...

Eziksin işte çilli, ayakkabı diye giydiğin o eski şeyler ne! hıh:P Fakirsin çilli, çok çalışman lazım çook!

Ah çilli ya o emekliliği hiç göremeyeceğiz muhtemelen... Ben bugün bireysel emeklilik yaptırdım valla, en azından o 56 yaşımda emekli edecek beni:)

Çok yorma kendini, hastalanma1

April dedi ki...

:))) ayy canım...rüyan çok hoş ama ya...
Kolay gelsin işin başından aşmasın Çillicim...

Otkradnati_ochi dedi ki...

hayırlı olsun =) benimde işim olsunda bende yorulayım güzel şeyler bunlar...

A-H dedi ki...

haha cok guldum ruyana :) eh ama normal sen bolca ayakkabilarla ilgili yazilar yayinladigina gore :)

JuVeNiL dedi ki...

ilk bir kaç haftayı atlat gerisi gelir çilli,şimdi yeni insanlar, yeni tavırlara alışmak bu sırada işe odaklanmak hepsi çok yorucu, otomatiğe aldığında yorgunluk da azalır..mucx

çokomelike dedi ki...

hayırlı uğurlu olsun yeni işin :) bende iş arıyorum,bulsamda şöle yorula yorula çalışsam :(

Adsız dedi ki...

çillicim gece yatmadan önce okumuştum sen de gece benim rüyama girdin. nilin(nil ertürk) blogunu da okumuştum kafamda mix yapmışım. nil blogunda toms ayakkabılarından hediye ediyormuş çikilişle sen de söylüyordun işte ben de katıldım rengi falan tam benlik doğal bi renk diye:)uyanınca çok güldüm kendime:)
sadece bir okuyucu

Adsız dedi ki...

Bizler cok garibiz vallahi iş bulamayınca ağlarız iş yok yok diye iş buluncada hemen ilk günlerde isyan etmeye başlarız =) bende senin gibiyim ama tabi iş olsunda biz sızlanalım yeter ki iş olsun tabi sevdiğimiz keyif aldığımız..İlk haftadan sonra tempoya alışırsın zaten.

beetlejuice dedi ki...

Mercan, ay demeee, hep mi 10 da uyuyacağım:) Ben 8 saat uyumazsam aptal oluyorum, o yüzden hep erken uyuyacağım sanırım:)

Marjocum, belirsizlik çok kötü. Umarım en kısa zamanda yolunun nereye düşeceği belli olur ve inşallah etrafı bol kozmetik, bol MAC dolu bir yer olur:)

Gülaycım, çok teşekkürler canım, ben de gece koltukta bu şirine gibi oluyorum:)

Aslıcım, emeklilik günleri çoook uzak bize. Ben de bireysel emeklilik yaptırdım ama yine 50li yaşlar oluyor:)

April, teşekkür ederim canım, evet lütfen aşmasın. İnsan yapacak o işi:)

Otkradnati_ochi, inşallah en kısa zamanda istediğin işe kavuşursun, hem de seni en yormayanından bir işe:)

A-H, tüyam çok bombaydı, birisi beğenmemiş demek ki koyduğum ayakkabıları:)

Juvem, işten çok ortama alışmak zor geliyor. Onlar gülüp eğlenip şakalaşırken böyle kenardan bakıyorum ben, ahh bir alışsam:)

babyangel, umarım hemen kavuşursun istediğin işe. İşsizlik ne zor bilirim:(

Sadece bir okuyucu, bir ayakkabıdır gidiyor:) Çok hoşmuş rüyan, Nil öyle bir yarışma yapsa da bana çıksa:))

Handan, insanoğlu işte, illa sızlanacak bir şey bulur hayatında:) Ama şükür yine de, önceki işime göre çok rahat bu işim:)

Keddy, haber verdiğin için teşekkürler.

Sedat dedi ki...

Yeni bir mekan, yeni arkadaşlar, en önemlisi yeni bir iş..En fazla bir ay sonra sanki yıllardır oradaymışsın gibi gelecek hiç merak etme..Gene de çok sıkılırsan yaz bloga, yaz tweetera..Gelir destek veririz..

beetlejuice dedi ki...

Sedat, alışamadım daha yahu ama alışırım di mi? Ne kadar zor olabilir ki? İşsizlik günlerini hatırla Çilli! Desteğin için çok teşekkür ederim:)

hayalci dedi ki...

Canım blogunda sana ait bi sweet blog ödülü bulunmakta.Gel al ödülünü :) Hep böyle tatlı kal.
http://hayalciningunlugu.blogspot.com/

ŞIKELLA dedi ki...

canım benim rüyana girerim kimmiş o dedikoducu kızlar bulurum yıpratırım onları :):):)
şaka bir yana hayırlara olsun rüyan canım .
çok fazla yormamaya dikkat et kendini.nasılsa herşeyi zaten öğreneceksin

beetlejuice dedi ki...

Hayalcinin günlüğü, ödül için çok teşekkürler canım, o senin tatlılığın:)

Şıkella, yıprat tatlım çok üzdüler beni, fakir dediler bana hüüüü:) Her gün yeni bir şey öğreniyorum, geçen haftaya göre bayağı ilerleme kaydettim:) Olacak gibi bu iş:)

Adsız dedi ki...

rüyaya bak :) çillicim bu iş hayatı seni blogdan da kopardı yahu, daha sık yaz emi? öptüm...

beetlejuice dedi ki...

Nalancım, ahh ahh blogum burnumda tütüyor:( İhmal etmek istemiyorum burayı da, bakalım ikisini nasıl götüreceğim birarada:)

deseonegro dedi ki...

sevgili beetlejuice, şu ara seninle aynı kaderi paylaşıyorum, yani yeni işe girdim bende işleri yeni öğreniyorum senin gibi, şu ara senin blogunu okuyup "vay be benimle aynı kaderi paylaşan biri var" bile diyorum heheh :)
işlerinde kolaylıklar dilerim, Sevgiyle kal :)

beetlejuice dedi ki...

deseonegro, çok zor bir dönemdeyiz ikimiz de, tam bir şaşkın ördek yavrusu durumumuz:) Bazen o kadar anlamıyorum ki söylenen işi yabancı bir dilmiş gibi geliyor. Yavaş yavaş alışacağız elbet, ben de kolaylıklar dilerim sana:)