20.07.2009

Bioderma, çillerimi arttırma!


Yazın yüksek spfli bir nemlendirici kullanmak benim için olmazsa olmazdır. Aksi takdirde tüm yüzüm çille kaplanır. Daha önce Avene spf 50+ kullanırdım. Ondan da memnundum ama herkeste olduğu gibi bende de yeni ürün deneme hevesi var. Bu sene denememi Bioderma Photoderm Max Tinted Cream Spf 50+ ile yaptım. 50 nin yanındaki +, bir 50 faktörü daha ifade ediyor. Toplam spf 100, çöle düşsem çillerim artmaz yani:)

Benim ilk renkli nemlendirici denemem. O yüzden başka bir ürünle kıyaslayamayacağım. Kapatıcılığı yok, çillerim hala görünüyor. Ama çok güzel bir ışıltı ve renk bütünlüğü veriyor. Sanki çok güzel uyumuşum, çok sağlıklıyım, enerji fışkırıyor içimden gibi bir görüntüye sahip oluyorum. Tek eksi yönü içinde renk veren pigmentler olduğundan kıyafete bulaştığında leke bırakıyor. Hele ki yazın benim gibi beyaz giyiyorsanız çok dikkatli olmak gerekiyor.


Ürünü Lacheen'in tavsiyesiyle Cerrahoğlu Eczanesi'nden tek çekim 36 liraya aldım. Piyasa fiyatı 45 lira. Kargo ücreti de yok. Ürünler İzmir'den geliyor ve ertesi gün elinizde oluyor. İzmir'in eczanesi bile güzel oluyor arkadaş ya:)

12 yorum:

herşeyden azıcık dedi ki...

Rengini nasıl tahmin edeceğiz bu tür şeylerde hep kafam buna takılıyor ya koyu gelirse ya da mermer gibi olursa diye makyajdan anlamadığım çok belli değilmi:))

feray dedi ki...

Çilli ben bu ürünün renksizini yıllardır kullanıyorum, diğerleri gibi bembeyaz bir surat yapmıyor gayet güzel bir makyaj altı hazırlıyor, renklisini de sample olarak vermişlerdi kullanmıştım. Bu markanın güneş koruyucu olarak çok fazla çeşidi var (bu konuda en çok çeşidi olan da bu markaymış zaten) cildine uygun olanını aldıysan bir problem yaşamazsın emin ol ve güle güle kullan...

allımorlu dedi ki...

bende avene kullandım memnun kaldım,
renkli güneş koruyucu olarak ben clınıgue kullanıyorum,leke bırakmıyor,vanilyamsı hoş hafif bir kokusu var.

beetlejuice dedi ki...

Herşeyden azıcık, bu ürünün tek rengi var canım o yüzden bir sorun olmuyor. Cildine renk vermekten çok ışıltı veriyor. Ama farklı renkleri olanları internetten almaya ben de cesaret edemiyorum:)

Feroşkop, yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Çok memnunum, sürümü de çok rahat. Biodermacıyım bundan böyle;)

Allımorlu, Clinique de cildime uyan rengi bir türlü tutturamadım. Ya koyu geliyor ya çok ışıltılı:) Avene'den de memnun kaldım.

Kocasını Seven Kadın dedi ki...

çilli ben de bir ÇİLLİ olarak bu kremler bile çillerin çıkmasın ı engellemez diyorum :) Ve onlarla yaşamayı seviyorum :)Ben La Roche Posey 50 kullanıyorum ve seviyorum :)Ama bitince seninkini deniyecem :)

beetlejuice dedi ki...

Kocasını seven kadın, bizim çiller ne yapar eder çıkar di mi:) Napalım onar onar yerine beşer beşer çıkar bu kremler sayesinde;)

lezzettabağı dedi ki...

Hmm,renkli nemlendirici hiç kullanmadım.Sen dene bakalım nasılmış!Bioderma'nın ürünlerini de kullanmadım hiç,nasıl acaba?

beetlejuice dedi ki...

Anne ve kızları, benim cildim nazlıdır, her ürünü beğenmez ama Bioderma ile çok iyi anlaştılar:)

D dedi ki...

ben de bir çilli ve çok çok açık tenli biri olarak şunu söyleyebilirim gerçekten çillerin çıkmasına engel olan ve güneşten tam koruma sağlayan tek güneş kremi chicco 50+. Neredeyse tüm güneş kremlerini denedim chiccodan iyisi yok ama margarin kıvamında bembeyaz :D gerçi cildim kuru olduğu için katı olanları daha çok seviyorum :D

nilo dedi ki...

Bol çilli ve benli biri olarak bende güneş korumalı fondoten ve kremsiz asla çıkamıyorum. Hatta son 2 yıldır güneş alerjim çıktı, boynumdan aşağı bile sürüyorum:D Bu ürünü denemedim, yorumlarını beklerim;)

beetlejuice dedi ki...

Fragariac, kuru ciltli, çilli ve bembeyaz biri olarak bunu denemezsem olmaz:)

Nilocum, ürün benden tam puan aldı. Hem güneşten çok iyi koruyor, hem de ışıltılı bir görünüm veriyor. Sürümü de güzel. Daha ne olsun:)

Adsız dedi ki...

mrb cilli blogunu yeni keşfettim ve bende cilliyim ve sana bir sorum olacak cillerini kapatmak için bir ürün kullanıyormusun banada tavsiye edersen sevinirim teşekkürler