21.07.2009

Pazar bir hayat tarzıdır:)

İtiraf etmeliyim, sıcak havada kendinize yapabileceğiniz en büyük eziyet pazara gitmek. Ben pazar delisi olduğum için bana fazla eziyet gelmiyor. Ama Salı pazarına gidecek cesaretim de yok:) Daha küçük çaplı pazarlarda takılıyorum.


Bu haftaki adreslerim Erenköy ve Kozyatağı pazarlarıydı. Kozyatağı pazarı zaten yan sokağımızda kuruluyor, ona gitmeyi pazara gitmekten saymıyorum:) Erenköy pazarından kıyafet olarak bir şey bulamadım. Nasipte bu gözlük varmış. UV koruması falan hak getire, şekli için aldım:) 15 liraya bundan iyisi Şam'da kayısı:)


Cuma günü Kozyatağı pazarı tam bir cennetti. Tezgahlara yeni ürünler gelmiş, karıştır karıştır doyamadım.

Hani ben de o pazarlara gidiyorum ama hiçbir şey bulamıyorum diyorsunuz ya, ben bir tezgahta ortalama 15-20 dakika vakit geçiriyorum. Elime yer bezi olarak bile kullanmayacağım şeyler de geliyor. Ama karıştırmaya devam ettikçe mutlaka beğeneceğim bir şey çıkıyor. Biraz sabır işi bu pazar anlayacağınız. Tombik teyze istilasına uğramış büyük beden tezgahından kurtardığım penye hırka 5 lira, maksi elbise 15 lira. Ve evet, yere sürünmüyor;)

24 yorum:

Adsız dedi ki...

Hepsine bayıldım elbisen çok hoş.Bize yakın olan bu pazara bende uğramak istiyorum tabii bu sıcakta ne zaman olur bilemem :)

,, dedi ki...

cicileri toplamışşın yine:) bende pazar delisiyim annem çok kızıyor.bu pazar huyun kime çekmiş bilmem! şeklinde devamlı konusur konusur,ama bosunadır,cünkü ben hala pazara gitmeye devam ederim:):)

beetlejuice dedi ki...

Sinirlikebelek, Kozyatağı pazarı çok kalabalık olmuyor. Sıcak havada bile rahat gezebilirsin:)

Fashion with ecem, benim annem benden de beter:) Haftanın 7 günü pazara gidebilir:)

gözde dedi ki...

Kayınvalidem İstanbul'a gidince hep götürür beni pazarlara sağolsun. Onlar da Erenköy'de oturuyorlar, bayılıyorum pazarlara.. Ama bu hamilelikte hiç cesaret edemedim daha pazara çıkmaya, İzmir zaten çok sıcak.
Sen benim yerime de gez canım. Cicilerini de çok beğendim, ben de bu tarz beyaz bir gözlük istiyorum, bakalım kısmet..
Öpüldüünnn..

lale kunt dedi ki...

biliyo musun ne zaman salı pazarını görsem aklıma sen geliyosun :) özdeşleştirmişim kafamda ikinizi :)
bugün gidebilir miyim acaba dedim ama gerçekten hem sıcak hem de inanılmaz kalabalık oluyo. pek moralim de yok, en iyisi totomun üstüne oturmak.. ama senin aldıkların çok ciciymiş güle güle kullan.

nilo dedi ki...

Kozyatağı pazarını bende seviyorum, çok güzel şeyler düşüyo;) Eskiden her hafta giderdim şimdiy7se zor:D Çok güzeller çilli güle güle giy;)

ebvatathemua dedi ki...

İzne bir çıkayım,eğer İstanbul'da olursam her gün bir pazara gidicem semt semt dolaşacam valla:)))
Güle güle kullan canım ganimetlerini ;)

gly dedi ki...

gule gule kullan. elbisenin yesilinden bende almistim ankarada bi pazardan. ankaradaki pazarlar genelde daha pahali oluyor ama ben bunu daha ucuza almistim. benim icin pek esi rastlanmayan bi sans.

beetlejuice dedi ki...

Gözdecim, Hatay pazarıdır benim pazar aşkımın sebebi:) Hala ondan iyisini bulamadım, ne de olsa ilk gözağrım:)

Uyuz cadıcım, bugün ben de cesaret edemedim. Salı pazarındaki teyzeler itiyor bir de, dayanamazdım bu sıcakta:)

Nilocum, teşekkür ederim. Kozyatağı pazarında eskiden pek bir şey bulamazdım, artık elim kolum dolu geliyorum her gidişimde:)

Ebvatacım, çok teşekkürler. Ben de hep okul tatil olsun her gün pazara gideceğim diyordum:)

gly, alırken kazık yediğimi seziyordum zaten, yanılmamışım:) Ama tek kalmıştı, bırakmaya el vermedi yüreğim:)

Adsız dedi ki...

ankarada sıhhıye pazarında o elbise 10 liraa:D 34 bedenden 48 bedene kadar gel gel gel:DDDDDDDDD

beetlejuice dedi ki...

Adsız, tezgahta tek olmasa ben vermezdim o parayı ya neyse:)

Pinky dedi ki...

güle güle giy hepsini..
salı günleri seni bekliyorum beetlejuicecim aldıklarını görmek için :) teyzem istanbuldaysa hiç kaçırmaz pazarlarını. süper şeyler alır. uzun zamandır gidemiyor. şimdi o özlemimi gideriyorum burada :)

beetlejuice dedi ki...

Pinkycim, çok teşekkürler canım. Salı pazarını özledim çok, gidemiyorum uzun zamandır. İnşallah haftaya gidebilirim:)

Primarima dedi ki...

Yaaa erenköy pazarı benım tam burnumun dibi sureklı gıdıyorum ve cok cok sevıyorum...kozyatagı pazarı da arada sırada ugradıgım bır pazar cunku küçük bir pazar...

Banu dedi ki...

Pazar gezmeyi bende cok severim, buradaki pazar kucuk oldugu halde rahat bi 2, 3 saat geciririm, karistirmayi bende cok seviyorum. Genc kizken nefret ederdim pazarlardan ama simdi beni kimse tutamiyorrrr...
Sevgiler..

beetlejuice dedi ki...

Prima Rimacım, Kozyatağı pazarı ufacık tefecik ama içi pek bir dolu:) Erenköy'deki çeşit tartışılmaz ama:)

Banucum, pazardan bir şey almam şart değil. Gezeyim, dokunayım, karıştırayım... Tam bir terapi benim için:)

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

canım ben de pazarda gördüğüm h&m'leri mağazasında görünce çok sevindim :P pazara hep gitmek istiyorum, sonra da pazarda 3 tl burda 3 euro cık almam demek istiyorum, çok zevkli :P

beetlejuice dedi ki...

Marjocum, ben H&M'in Türkiye'ye açılmasına şiddetle karşıyım:) Pazarda 3 kuruşa alıyorken daha fazla para vermenin alemi var mı?:)

sevil dedi ki...

güle güle giyin aldıklarınızı ben de kozyatağı pazarının sokağında oturuyorum ama daha bişey alabilmiş değilim nerden buluyorsunuz böyle şeyleri ben bakıp bakıp dönüyorum

beetlejuice dedi ki...

Sevil, muhtarlığın ordaki tezgahlardan çok şey çıkıyor. Elbise muhtarlığın ordaki pazarın son tezgahından zaten. Tam muhtarlık hizasında herşey 5 lira olan bir tezgah var harika şeyler oluyor. Bir de eski Bim yeni Hatipoğlunun tam karşısında H&M ve Topshop satan bir tezgah var:)

sevil dedi ki...

teşekkür ederim bugün gidemedim ama haftaya bakarım dediğin yerlere

beetlejuice dedi ki...

Sevil, rica ederim:)

Unknown dedi ki...

Salı pazarını hiçbir büyük alışveriş merkezine değişmem :) varsın h&m türkiyede olmasın tonla h&m kıyafetim var sayesinde hemde maliyeti en fazla 30 lira yeme de yanında yat :)))

beetlejuice dedi ki...

Miacım, bence H&M Türkiye'ye gelmesin zaten, 5-10 liraya pazardan aldıklarımı 30-40 a almak koyar bana:)