5.12.2009

I wish you were fish in my dish:)

Hazırlıktan bu yana beynime kazınan bu gudik espriyle başladık bu mime. Hadi hayırlı olsun:) Pell-in 2010 wish listimi yazmam için mimlemiş beni. Meğer almayı planladığım ne çok şey varmış benim:) İşte 2010 için aklıma koyduklarım:)

Kahverengi spor ayakkabı. Buna çooook ihtiyacım var. Annem tam bir kahverengi düşkünüdür ve ben yıllarca ne çok kahverengi giyiyorsun diye ona takılıp durdum. Sonunda ne oldu, ben de kahverengi düşkünü oldum:) Elim sürekli kahverengi tonlarına gidiyor. Bu sebeple kahverengi bir spor ayakkabı gelsin dolabıma konsun:)

Hırka, çok hırka, daha çok hırka:) Kalın, uzun, sıcak hırkalardan renk renk istiyorum. Kışın kot-kargo pantolon, t-shirt, uzun hırka en sevdiğim ve en rahat ettiğim üçlü.



Sipskinny kot:) Bu ne ola ki:) Moda dünyasına bir terim de ben kazandırdım:P Sipskinny çok dar, tayt gibi skinny demek:) Jean görünümlü tayt değil aradığım, tayt gibi dar jean arıyorum:)

Kapüşonu tüylü, içi tüylü, kalın, tercihen krem tonlarında bir mont-parka istiyorum. Japon style diye satılıyor şu sağdaki arkadaş ama kalitesinden pek şüphe ettiğimden yanaşamıyorum. Kalitelisini bulduğum an alıp pofuduk pofuduk gezmek istiyorum:)


Sanırım ben sıcaklık takıntılıyım:) Şöyle bir baktım da hep sıcak tutacak ürünler istiyorum. İstediğim son parça da pofuduk kulaklıklar. Bunlara kulaklık mı deniyor şüpheliyim ama en yumuşunu istiyorum:)

Bu mimi canım Mervecik'e ve Gizemel'e paslıyorum. Pretty'im, sana kıyamadım annem. Kendini yorgun hissetmezsen, vakit de geçirmek istersen sana da paslıyorum canım.

15 yorum:

yeliz88 dedi ki...

tamda aradığın gibi bi mont biliyorum hatta 2 gün öce aldım defactodan, tarif ettiğinin aynısı içi yumuşacık her rengi var ben beyazını aldım yalnız kalıplar çok dardı xl oldu bana anca

Aslı dedi ki...

Hehehe ben de başlığı görünce hazırlık geldi aklıma:))

Pell-in dedi ki...

Teşekkür ederiim (:

bak bende öyle parka istiyorum. Kapüşonu ve içi tüylü krem tonlarında unutmuşum hatırlattın :)

karamel mutfak dedi ki...

bu kadar alış veriş iştagına karşı bende yeni yılda bol bereketli kazançlar diliyorum:)

leyya dedi ki...

ortadaki hırkaya bayıldım bayıldım.

lezzettabağı dedi ki...

Hırka konusunda ben de aynı durumdayım canım!Uzun,kısa,dar,geniş renk renk hırka istiyorum:)

beetlejuice dedi ki...

Yeliz88, çok teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için. Ne yapıp edip yolumu Defacto'ya düşürmeliyim:)

Aslıcım, 1 sene boyunca aynı espriyi yapıp nasıl katıla katıla gülmüştük hala şaşırıyorum:)

Pell-in, asıl ben teşekkür ederim canım. Çok eğlenceliydi mimi yapmak:)

Karamel mutfak, amiiin:) Dileyen herkes gözü kalmadan istediklerine kavuşsun inşallah.

Leyya-craftmania, benzerini Afrodit'te gördüm ama 100 liraydı. İndirime girmesini bekliyorum:)

Anne ve kızları, kışın dolabımda sadece hırka olsa yeter bana:) O kadar seviyorum.

"PRETTYCOOL" dedi ki...

offf beetelım ya ben varya hamilelik sonrası kilolarımı bir veriyim,görsen neler alıcam inşallah,deliriyorum herşeye,en çok tşört ve boyfriend ceket istiyorum,illa boyfriend olmasa da olur ama ince bir ceket yani böyle kolları kıvrılan falan:))boynuma da uzuuun bir kolye,böyle anne olur mu beetleım:))olur di mi:)))

wish dish olayı için bi hazırlık hocasının soyadı ömüraldı,biz de hep sınıfta I wish Mr. Ömüral was a fish in our dish derdik böyle pek bi geyikti,bu geyik sadece bizde var sanıyodum,meğer evrensel bir durummuş,şaşırdım:))

nilo dedi ki...

Çilli'cim, çok cicilermiş bende istesem olur mu :D Ama ben bu aralar şu booties çılgınlığına takılmış vaziyetteyim, almam lazım:D

beetlejuice dedi ki...

Prettyim, güzelim benim sana boyfriend ceketler kurban olsun. Şeker gibi, güzeller güzeli bir anne olacaksın sen. Ayy bi de Durucuk ile eş giyinirseniz anaam tadınızdan yenmezsiniz:))

Nilocum, booties giyecek ortamım olsa ben de dadanacağım onlara. Okulda, öğrencilerin arasında pek olmaz gibime geliyor:)

demet dedi ki...

merhaba aradığın gibi krem renkli bir mont oxxoda var fiyatıda makul 129 diye hatırlıyorum ;)

beetlejuice dedi ki...

Demet, Oxxo'dakileri gördüm ama incelemeye fırsatım olmamıştı. Bakayım bir daha, teşekkür ederim:)

Merve dedi ki...

ne güzel bir mimmiş yapacağım :) sağol canım!

Ebru dedi ki...

Merhaba,Japon stil olarak satılan sağdaki mont ,nerede satılıyor acaba? gg ya baktım göremedim.Siz nerede gördüyseniz yazarsanız çok sevinirim.Teşekkürler

beetlejuice dedi ki...

Ebru, merhaba Gittigidiyor'da "Japon style mont" yazarsan çıkıyor karşına. Linkini burda vermek istemedim, eğer bulamazsan bana maille ulaşabilirsin, ordan linkini yollarım sana:)