29.01.2010

En yakışıklı aranıyor


Yoğun istek üzerine bu sefer erkekleri masaya yatırıyoruz. Sorumuz basit: Türkiye'nin en yakışıklı erkeği? Bu sorunun cevapları Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ arasında bölüşülecek gibi. Zira hangi dergiyi, gazeteyi elime alsam ikisini görüyorum. Bana sorarsanız, Kıvaç'ı kesinlikle yakışıklı kategorisine sokmam. İnanılmaz "güzel" bir yüze sahip olduğunu düşünüyorum. Kaşı, gözü, burnu, dudakları çizilmiş gibi. Sanki iyi bir şey söylüyorum gibi değil mi? Ama erkeğin böylesi yakışıklı olmuyor ki:) Hatta ne kadar çirkin olursa o kadar yakışıklı olur diye inanan bir kadın grubu olduğunu biliyorum.  Ben o boyutta değilim çok şükür:) Kenan ise bitişik kaşlara, uzun bir burna sahip olmasına rağmen karizmasıyla ezip geçiyor. Öyle değil mi yeğen?:)

Benim için Türkiye'nin en yakışıklısı kimdir? Hmmm, ne desem? Erkek arkadaş da okuyor bu satırları, yazdığım her harf sonra aleyhime delil olarak kullanılabilir:) Günümüz ünlülerinden beğendiğim Tolga Sayışman. Göz yapısı erkek arkadaşıma çok benziyor. (Yazar, bu cümlesiyle bir yandan erkek arkadaşının gönlünü almayı amaçlamaktadır:)) Ama gelmiş geçmiş en yakışıklı, en dalyan gibi, en her Türk kızının rüyası bence Tarık Akan'dır. Eminim hepimizin annesi yazlık sinemada onun Ferit hallerini izlerken bir iç geçirmiştir. Bu yaşında bile hala yakışıklı, hala çok güzel bakıyorken, o gencecik hallerini beğenmemek mümkün mü?

Şimdi oy zamanı. Gönlünüzde hangi aslan yatıyor kızlar:))

51 yorum:

aysse dedi ki...

ah çillicim ya :)
Tarık Akan konusuna ise tamamen katılıyorum.Anneannnem bile tv de Tarık Akan filmi olduğunda yakışıklı çocuğun oynadığı film mi diyor?

bide bundan sonraki konulardan biride tr da sinema ve tv de birbirine en yakışan çiftleri yazalım ama geçmiş zamanı kapsasın (konum:post isteği yapan yorumcu)

Adsız dedi ki...

şu aralar ozan güven i çok beğeniyorum beenn:))

Unknown dedi ki...

oy oy ne güzel bir anket bu:) ben de sarışın sevdiğim halde kıvanç'ın şu anki toparlak tikiboy imajını beğenmiyorum, eskiden yakışıklıydı şimdi sadece güzel çocuk. kenan imirzalıoğlu yakışıklı da biraz fazla iri geliyor bana elleri filan kürek gibi:D şu durumda seninle aynı fikirdeyim, çok özel bir tipi olmamasına rağmen tolgahan sayışman'ı çok beğeniyorum ben de, 2. sırada da murat yıldırım'ı. eskilerden kartal tibet'i çok beğenirim, ne yakışıklı adammış zamanında.

Esra Renkli Bir Hayat dedi ki...

yıllardır kenan imirzalıoğlu derim başka bişey demem :P

Ece Nur'un Annesi "Mine" dedi ki...

bana göre Beyazıt Öztürk =)
Emre Altuğ'da katılabilir bu ankete !

Abuk Kraker dedi ki...

Çilli sana katılıyorum Kıvanç bebek gibi bi adam.Onda yakışıklılık değil güzellik var.

Kenan'da da karizmatiklik ve çekicilik var.

beetlejuice dedi ki...

Aysecim, aaa süper bir konu:) Bir sonraki oylarımız en yakışan çiftler içi olacak. Şimdiden düşünmeye başlayalım:)

Gizemelcim, ben de beğenirim Ozan Güven'i, sanki karakteri de sağlam biri gibi geliyor bana:)

Priscillacım, toparlak tikiboy:)) Allah seni ne yapsın, ne güzel bir tanımlama o:) Murat Yıldırım'ı hatırlattığın iyi oldu, ben tamamen unutmuşum. O da yakışıklılardan;)

Esracın, karizma konusunda Kenan'ın eline kimse su dökemez:)

Minecim, seçimlerin Çağla Şıkel'inkiyle aynı olmuş:)

Abuk Krakercim, Kıvanç kız olsa ortalığı kasıp kavururmuş gibi geliyor bana:) Kız gibi güzel:)

Ece Nur'un Annesi "Mine" dedi ki...

Zaten Çağla Şikel'e de bayılırım ...Dolayısıyla seçimleri doğru olmuş =)

Pell-in dedi ki...

Murat Yıldırım

nilo dedi ki...

Kesinlikle Kıvanç şekerim;)

pofiş♥ dedi ki...

yeeennn bencee....kenannnn:)
amaaa sevgili kuzu dolmammm onu fenaaa halde kıskanmakta.... oyusden burdan hemen kaçıyorum:)

Haydins dedi ki...

Ben Tarık Akan' a hala aşığım :)) Koccim duymasın ama..Bir de Teoman aşkım vardı gençlik dönemlerimde 17 şarkısı ardı ya ona bana yazdığını iddia edecek kadardım :)
Ama Ejder Kapanı'nı izledikten sonra Berrak Tüzünataç'ın Kenan İmirzalıoğlu'na dediği gibi sen ne yakışıklı adamsın yauww dedim filmdeki bıyıklı ve kıro haline rağmen..
Bence gözleri kısık adam yakışıklıdır!!Bakınız Vatan Şaşmaz , Tolga Sayışman , Kenan İmirzalioğlu..
Kıvanç Tatlıtuğ ise kısa saçlı çok güzel!Güzel ama yakışıklı ı-ıh..

Bir de benim koccim ama meşhur etmem onu :))

pofiş♥ dedi ki...

hattaaa ben bi resim eklycem bilomaa bakarsınn bencee en yakışıklı oo:):):)

cecilia dedi ki...

mehmet günsuru hem yakışıklı hem de karizmatik bulurum, biçok bayan murat boz diyecektir ama bana biraz tikimsi geliyor yani. Sarp Levendoğlunu beğenirim. Cansel elçin de yakışıklı değil aslında ama karizmatik. Burak Özçivit ve Burak hakkı da katılabilir bu kervana. Baya beğendiğim varmışş abovvv sevgili duymasın görmesin bilmesiin emii çilli :P :D :)

AyGün dedi ki...

hehe guzel anket olmuş tebrikler:) hmmm ben kenani beğenmiyorum:|dizideki yeğenim diyen adam daha yakiwikli ondan:P wimdi aklima Necati Şaşmaz geldi (bi az boyu kısa ama idare eder:P)Murat Yıldırım,Nejat İşler(sesi super) aklıma gelince yazarım yine bye herkese:)

azna dedi ki...

Fikret Kuşkan saçları dökülmeden önce oldukça yakışıklı idi fikrimce, şimdi olgun adam oldu...
Mehmet Günsür nasıl sence??

beetlejuice dedi ki...

Minecim, Çağla'yı ben de çok beğeniyorum. Güzel olmamasına rağmen inanılmaz alımlı bir kadın:)

Pell-in, Murat Yıdırım oyları 3 oldu:)

Nilocum, sarışın sever gördüm seni;)

Pofidiğim, aman aman erkek arkadaşlar duymasın. Kimse benim blogdan bahsetmesin sevgilisine:)Blogundaki yakışıklıya da bakayım:)

Haydins, Kıvanç'ın uzun saçlı hali çok beter yahu, bir daha sakın uzatmasın. Gülünce gözleri yokolan erkekleri severim ben de, hatta bende de var onlardan bir tane:) Oh sefamız olsun şekerim:))

Ceciliacım, şişşşt bunların hepsi aramızda:) Ben Murat Boz'u en itici erkekler kategorisinde bir numaraya oturtuyorum. Yakışıklı bie gelmiyor gözüme:)

Tenbel Kız, Nejat İşler de inceleyince yakışıklı bulunmayan ama tavırlarıyla, bakışıyla, gülüşüyle kendine hayran bırakanlardan:)

ah nerede vah nerede dedi ki...

tarık akanın çapkın ferit rolündeki haline ben 25 yaşında biri olarak iç geçiriyorum:) bi de kenan imirzalıoğlu tabii, kıvanç tatlıtuğ kız çocuğu gibi

LittleDumBlonde dedi ki...

Ben de Murat Yıldırım ve Cansel Elçin'i beğeniyorum. En güsel yerleri gözleri :)

Nihan dedi ki...

Oyum Mehmet Günsur' a çillicim =)

gülşen dedi ki...

1.Kürşad Başar
2.Haşmet Babaoğlu
3.Mehmet Günsür

derim ben.. :)

Çağla dedi ki...

Bence kesinlikle Burak Özçivit
kara yağız

Naile dedi ki...

Türkiye'nin en yakışıklısı illa ünlü biri mi olmalı? Bence en yakışıklısı sevdiğim adamdır. haha :)

missy dedi ki...

sarışın sevmem erkekte, bütün erkek arkadaşlarım esmerlerden oldu, eşim dahil, ama oyum kıvanç'tan yana:) güzel yüzlü ama gene de karizmatik olmayı beceren nadir sarışın erkeklerden
evet hafif tombul, özellikle tombul parmakları görüntüye dahil olunca karizma çiziliyor hafif, ama yüz hatları hem sert hem yumuşak, acayip bir denge ve uyum var
ama yorumlarda adı geçen mehmet günsür tek geçer, tabir yerindeyse:)

Bu da Benim Güncem dedi ki...

heyoooo süper bi post olmuş:) normalde sarışın erkekleri sevmem ama kıvanç tamanen istisna bence o insan değil ne biliim kusur yok insan olmadgı içinde yakışıklı sıfatını kullanamıorum:) kenana gelince adam heyttt ulan erkeğim bennn tarzı bişi karizma aşmş:P adamın gözünden testosteron fışkırıo resmen:P ama tam tipin kim dersen MEHMET GÜNSÜR derim:)

nazarboncugu dedi ki...

haluk piyes ve mehmet günsur :)

beetlejuice dedi ki...

Aznacım, Mehmet Günsür'ü Beyaz Gelincik mi ne öyle bir dizide oynayana kadar beğenirdim. O dizide oynadı, düştü gözümden:P

Ah nerede vah nerede, nereye de koydum kalbimi acaba:)) Tarık Akan'ın Ferit zamanlarında ben gençkız olsaydım kesin aşık olurdum:)

PGAAOA, Murat Yıldırım inanılmaz güzel bakıyor. Eşi çok şanslı:)

Somethin' Special, sen de Günsürcülerdensin demek:) Ben değilim ama:)

Gülşen, senin ilk ikin karizma yağmuru olmuş ama:) Kürşat Başar karizmasıyla yıkar geçer herkesi, hala da anlamam Seray Sever'le 5 sene nasıl yapabilmiş:)

Baria, yaa o çocuğun kaşları beni güldürüyor. Sanki böyle fazla şekilli:)

Nailecim, hepimizin bilmesi açısından ünlülerden seçiyoruz. Yoksa benim erkek arkadaşım bana göre herkesten yakışıklı ama size göstermeden bunu demem bir şey ifade etmiyor:))

Missycim, aslında ben sarışınları da beğenirim. Ailem hep sarışın erkek dolu ama Kıvanç olmuyor, olmuyor. Sanırım etkileyiciliği yok benim üzerimde:)

Sochic, ay bayılıyorum senin tespitlerine:) Kenan'dan kesinlikle testosteron fışkırıyor her halinden, Mehmet Günsür'ü de bir zamanlar beğenirdim artık ıııh:)

Nazar boncuğu, Haluk Piyes'i tanımıyordum. Tolgahan'a benziyormuş, evet o da hoş:)

Barbygirl_here dedi ki...

Kenan Imirzalioglu'na bir oy da benden:)
Burak Ozcivit de dahil ayrica Burak Hakki ama Burak Hakki mumkunse hic gulmesin, karizma gidiyor:) Huzunlu bakislariyla kalsin:)
Bunlara Yetkin Dikinciler'i eklerim ben,karizma,ses,boy pos,efendilik...

Murat Boz ve Kivanc'a iyyyy diyorum:)

Bir de Mehmet Gunsur yakisikli fakat,boyu kisa...Kisa boy varsa benden puan cikmiyor sanirim:PPP

Adsız dedi ki...

Hahahahaaha fotoya bayildim Cillicim ya:)) Turklerden Mehmet Gunsur ve Tolgahan Sayisman; yabancilardan Jonnhy Depp, ERIC BANA (tabii ki), Josh Hartnett, James Franco, daha da devam etmiyim erkek arkadasim gorur filan:)

Olive~~

ebby dedi ki...

bnce kıvanç tatlıtuğ ne olursa olsun gırmelı bu lısteye parmak konusundada oda olmasa uzaylı falan derdım kenan'ı hıc begenmıyorum bn bnce dızıde onun eskı halını oynayan adam daha ıyı ondan ısmaılmıydı neydı adı:)))

beetlejuice dedi ki...

Ferahcım, boy olmayınca ben de yakışıklı konumuna sokamıyorum:) Mesela ben de Tarkan'ın yüzünü çok beğenirim ama o 1.70lik boyu yok mu:)

Olivecim, esmerleri beğeniyorsun anladığım kadarıyla;) Sarışının adı esmerin tadı dememişler boşuna:))

Ebbycim, Kıvanç'ın dolma parmakları:) Burda yazana kadar hiç farketmemiştim, cidden pek bir tombiklermiş:)

fatma dedi ki...

Kıvanç Tatlıtuğ kesinlikle güzel! Hani en güzel kadın postunda demiştin ya; "baktıkça bakılası, güzel" tanımına uygun.:)
Kenan'a gelince benim koca bile yakışıklı buluyor ki! yakışıklı ama bana göre fazla iri:)

Ben bir zamanlar Mehmet Aslantuğ'u pek yakışıklı bulurdum. Sonrasında değişti beğenilerim ama özellikle oyuncularda yakışıklı bulma durumlarım rolleriyle doğru orantılı oldu.
Serhat Tutumluer de bakışlarıyla ve duygusal aşık erkek rolleriyle benim yakışıklı kategorimde.

Adsız dedi ki...

engin altan düzyatan dememiş kimse.. bi tek ben mi beğeniyorum :)

ursula

Esra E. dedi ki...

20li yaşların başında bir Mehmet Günsur hayranlıgım vardı sonra köreldi:) Kutsi'yi yüz hatlarını çok erkeksi(bebeksilikten uzak) karizmatik buluyorum :))

beetlejuice dedi ki...

Fatmacım, Sıcak Saatler zamanı Mehmet Aslantuğ benim için Türkiye'nin en yakışıklısıydı. Şimdinin Kenan'ı o zamanlar oydu herhalde. Bir gün böyle biriyle evleneceğim derdim:) Şimdi de karizmatik, güzel yaşlandı maşallah:)

Ursula, Engin Altan bana bir yerde yakışıklı geliyor bir yerde beğenmiyorum. Bukalemun gibi:)

Esracım, sert hatları beğeniyorsun sanırım. Kutsi'nin çok keskin hatları var, şarkıcı halini pek bilmiyorum da Doktorlar'da iyiydi:)

Adsız dedi ki...

kocam:))

buket

zeynepin sesi dedi ki...

bence kesinlikle kıvanç tatlıtuğ DİİL..ben böle kara kaş kara göz,ufak tefek tipleri severim..hani şu düğün şarkıcısının bayramı,hatta hatırla sevgilide de oynamıştı..şimdi de gönülçelende oynıcak..açıklıoruum,adıı umut kurt :) çook seviorum o çocuu..

beetlejuice dedi ki...

Buket, hepimiz için en yakışıklı sevdiceğimiz şüphesiz:)

Zeynepcim, çok şaşırdım:) Umut Kurt bana çocuk gibi geliyor:)

ceren dedi ki...

emre kızılırmak diyorum başka bişey demiyorum :))
ama türkiye dışına çıkarsak ben affleck ve sam worthington favorilerim (Y)

beetlejuice dedi ki...

Cerencim, googledan baktım Emre Kızılırmak kimmiş diye, adını ilk kez duyuyorum:) Vellhasıl yakışıklı bir Türk genciymiş:)

HaNdE... dedi ki...

ben 5 numara diyorum!!! :))

pek cin gibi maşallah...tam tipim :))

beetlejuice dedi ki...

Handecim, ben onları birbirinden ayıramam, hepsi birbirinden yakışıklı:)

gul dedi ki...

kenan ın üzerine yakışıklı tanımam. o kaş o göz o boy o pos allahhh vermiş bizede bakıp iç geçirmesi düşmüş.bu nedenle zeynep beşerlere pek bi kılım. eskaza biyerde karşılaksak paralarım kızı :P kıvança gelince ben esmer erkek severim arkadaşlar arasında çok takılırız birbirimize kara kıllı olcak erkek dediğin diye:P o neden kıvançı hiç değerlendirmiyorum. ayrıca sadece tarık akan değil kadir inanırda eski yakışıklılarımızdan annem çok beğenir kendisini :)

beetlejuice dedi ki...

Gül, canım sen tam bir karayağız seviyorsun demek ki:) Kadir İnanır'ın da hakkını yemişiz cidden, Selvi Boylum Al Yazmalım'daki halleri pek bir hoş pek canlar yakıcıdır:)

beetlejuice dedi ki...

Gül, canım sen tam bir karayağız seviyorsun demek ki:) Kadir İnanır'ın da hakkını yemişiz cidden, Selvi Boylum Al Yazmalım'daki halleri pek bir hoş pek canlar yakıcıdır:)

a_y_s_e dedi ki...

cansel elcin 1.
mehmet gunsur 2.

beetlejuice dedi ki...

Ayşecim, ben ikisini inanılmaz benzetirim, aslında tip olarak pek benzemiyorlar ama havaları aynı sanırım:)

Edaa dedi ki...

Tooooooooolgaahaaaaaan sa<yisman :D <3<3
Tolgahana asigim....
y3 y3 :D

beetlejuice dedi ki...

Edaa, aşkın karşılık bulur umarım:))

Adsız dedi ki...

kesinlikle ve kesinlikle gürgen öz =))

beetlejuice dedi ki...

Adsız, sevimli biri ama pek yakışıklı gelmiyor bana:))