5.02.2010

Huu, kış bitmedi daha!



Acaba diyorum bahar geldi de benim mi haberim yok? Ben yere baktığımda kar görürken başkaları çiçekler, çimenler falan mı görüyor? Rüzgarın uğultusı yerine kuş cıvıltıları mı duyuyor diğerleri? Mevzu basit: Palto arıyorum! Mont değil, deri ceket de değil, trenchcoat hiç değil. Bildiğimiz gocuk yahu:) Böle pufiş pufiş, sıcacık tutan, popomun donmasını azaltan bir şey. Anadolu Yakası'ndaki nerdeyse tüm alışveriş merkezlerine gittim. Bir tanesinde bile olmaz mı? Yok işte. Herkes cıvıl cıvıl bahar sezonunu açmış. En yünlüsünden palto ararken karşıma çıkan kısacık şortlar, tiril tiril bluzler içimi üşütüyor. Tamam, moda denen şey iyidir güzeldir severim de ama birazcık makul olun kuzum. Şubat ayında, yerde kar varken yeni sezonu yüksek fiyattan kakalamak için ne diye depoya kaldırırsınız paltoları? Zatürre olursam dava açacağım hepinize. Artık tek ümidim pasajlar ve ufak butikler. Hadi Terkos Pasajı, göster güzelliğini annem:)

Foto: Yesstyle

15 yorum:

eb dedi ki...

Geçen sene aynı şeyleri bende yaşadım. o yüzden yazın ortasında beğendiğim palto falan olursa hemen kapıyorum çünkü kış aylarında bulmak zor (:

yaprakela dedi ki...

canım little big ve maviye baktın mı orada bu tarz oluyor genelde.. ?

beetlejuice dedi ki...

Eb, ben de hep yazın alıyorum paltolarımı:) Bu sene bu kadar soğuk olacağını bilsem alırdım valla, eldekilerle idare ederim sanmıştım, edemiyorum:)

Yaprakelacım, Little Big'de paltoları kaldırmışlar, Mavi'de de indirimde sadece büyük bedenleri kalmış:(

anix dedi ki...

geçen yeğenime baktık bizde. kendim içinde istiyordum aynılarından. colins, loft vb markalara bak şekerim. 69, 79 tl arası fiyatlar. colinste bitane beğendim çok hoştu. aklında olsun.
(baktığımız yer boyner idi.)

HUYSUZBALIK dedi ki...

Huzur mağazasına bak :) Onlarda her mevsim palto bulmak mümkün :)Hem kaliteli oluyor hem de başörtülü bayanlar oradan alıyorlar genelde o yüzden yazları da oluyor. Sevgiler...

eliz vintage dedi ki...

ipekyol-twist e bakmanı tavsiye ederim bayagı indirimde, hoş paltolar var:)

beetlejuice dedi ki...

Anix, Colins'te cidden çok güzel modeller var ama bir sorun var sanki kesimlerinde, kollar çok kısa. Ben de Boyner'de bakmıştım ama olmadı işte üstüme:/

Esincim, ben spor tarzda birşeyler arıyorum orda olur mu bilmiyorum ama. Sanki daha klasik kesimli paltolar olur orda.

Liz, aha girmediğim bir mağaza:) Oraya da bakayım, hatırlatma için teşekkürler:)

Bella dedi ki...

benetton a baktin mi ? ordada paltolar indirimde

ANTİGONE dedi ki...

haklısın valla, biz de dün arkadaşım için palto aradık Taksim'de. ama Koton ve Mango'daki askıda kala kala yamulmuş büyük bedenlerden başka birşey bulamadık. çok yorulmasak pasajları da gezecektik..

yıldız dedi ki...

Çillicim Terkos pasajı iyi fikir derim.Stilist olan bir arkadaşıma senin dediğin durumdan söz etmiştim.Yani ocakta bahar sezona geçilmesinden.O da moda sektöründe yeni sezonunu en çabuk vitrinine taşımak bir prestij sembolüdür dedi.

Tamam prestij de dediğin gibi dışarıda kar mağazalarda şifon bluzlar.

beetlejuice dedi ki...

Bella, Optimum'dakine baktım, bir kenara atmışlardı paltoları, sanırım 80lerden falan kalma:)

Antigone, benim umudum pasajlarda. Ordaki markasız ürünler arasından istediğimi bulacağım gibi hissediyorum, bilinen markalar fos çıktı:)

Yıldızcım, yerim ben öyle prestiji:) Tamam defilesini falan 2 sene önceden yapsınlar da tüketiciyi böyle mağdur etmesinler.

Aslı dedi ki...

Ben de Mudo'dan trençkot-mont falan aldım ama orada hala kabanlar-pufidik montlar da duruyordu. Üstelik acaip indirim vardı. Ama Terkos'ta daha orjinal şeyler vardır herhalde... Ha Terkos pasajının yerini bile bilmiyorum o ayrı ama oradan alınmış o kadar çok şey gördüm ki hayali Terkos'um oluştu yani...

beetlejuice dedi ki...

Aslıcım, Mudo'da böyle kocaman, kırmızı, Norveç montları var, içi polar. Onlara bayıldım ama maalesef küçük bedenleri yok:( Terkos'tan ümitliyim, kesin ordan çıkacak istediğim pufuduk kabanlar:)

Aslı dedi ki...

Hadi bakalım inşallah:) Alınca fotoğrafını eklersin artık;)

beetlejuice dedi ki...

Aslıcım, eklemem mi? O kadar sayıkladım kaban kaban diye, bulunca baş tacı edeceğim:)