5.11.2010

Çemçük!!

Bu sene kalpten gidersem eğer kesin bir salı akşamı olacak bu! İnsan sinirlendiğini bile bile inatla aynı diziyi izler mi? İzliyorum işte. Osman'ımın çalı bacakları hatrına şu çemçük ağızlıya katlanıyorum. 
Sezon başladığında ilk bölüme şöyle bir göz ucuyla bakıp "Iıııh tutmaz annem bu tutmaz, dönem dizilerinin devri geçti" demiştim. Ama "Öyle bir geçer zaman ki" söylediklerimi bir bir yutturdu bana, üstüne bir de müptelası yaptı. Salı günlerini bırakın fragmanlarını bile iple çekiyorum. Gözümü kırpmadan seyrediyorum.
Osman'ımı, Berrin'i, Mete'yi, bakkalı çakkalı bile çok seviyorum. Ama şu Caroline...
Kızım, piiişşt, aklın varsa İstanbul'da karşıma çıkma. Roldü, karakterdi, diziydi dinlemem o sarı saçlarını dolayıveririm elime. Sen ağzını büzüştüre büzüştüre, şımarık şımarık konuştukça ağzına ağzına vurasım geliyor. Her gözüktüğün sahnede "Evet, ben Cemile" diyip böğrüne böğrüne bıçaklar sokmak istiyorum. Öyle uyuz, öyle gıcık bir tipsin ki içimdeki canavarı uyandırıyorsun. Benim uçan kuşu, böceği seven Osman'ım bile seni sevmeyip kapıları suratına suratına kapatıyor! Bi yürü git memleketine, duymayayım "Ağğlii ağlii" diyişini. Akşamları bir dizi zevkim var onu da sinir harbine, cinayet planlarına dönüştürdün. Kızıııım, bak ben Çemile'ye benzemem kaç kurtar canını. "Ağğğli" bile diyemeden tahtalı köyü boylarsın vallahi! Çemçük ağızlı seni!

Not: Yarınki gazete manşeti: Türk dizisine kendini fazla kaptıran 26 yaşındaki Ç. aklını yitirdi:)

23 yorum:

aşgaane dedi ki...

yok tatlım yok,sorun sen de değil bu caroline hepimizde aynı hisleri uyandırıyo:) kadınsı bi kin bu sanırım:) duygularıma tercüman oldun valla:)

cecilia dedi ki...

-ben gelin sen kayınvalide doruu söyledımmm -tüüüüü :) ayy koparıyo beni bu sahneler çillicanım :) valla şuan dizinin tadı yeme de yanında yat tarzında. inşallah bozulmaz ve bende her salı deli gibi özetlerini bile ilk kez izliyomuş gibi tv'ye kitleneyim, malum annede diziye abone olunca babama bi çay koysana baba be diyeyim :)

hayalci dedi ki...

Hahaha,sakin ol desem de inanki bu konuda bunu bende başaramıyorum :D Burda da olduğu gibi : http://hayalciningunlugu.blogspot.com/2010/10/senaristlere-tek-sozum-var-osmanmz.html

Pinky dedi ki...

bir de ısıracak gibi konuşmuyor muu o çemçük ağızlı hem korkuyorum hem çakıveresim geliyor benim de ağzının ortasına. amaa o koca bozuntusuyla yenge de tam dayaklık. kaplumbağayı suya göndericen gelesiye kadar bir güzel dövücen bu üçlüyü. yoksa süper dizi :))

Aslı dedi ki...

İlk defa duyuyorum "çemçük" kelimesini =)) Yazık Osmancığa ama değil mi,insan sarılıp evlat edinesi geliyor...

B @ Modest Closet dedi ki...

O kadar guzel anlatmissiniz ki, ben de bir tek kendim mi boyle sinir oluyorum diye dusunuyordum, demek ki yanliz degilmisim! :D Kizin disleri agzina sigmiyor, konusurken gicikligina tuz biber oluyor. Ah o disleri Mete bir gun kirsa nasil rahatliycam. Cocuklarin yengelerini de unutmamak lazim, o da ayri bir pislik.

pofiş♥ dedi ki...

hiç kaçarı yok türk milleti (kadınları desek daha ii olur)
bu diziden sonra allah muhafaza tedavi görmeye başlar kısa yoldan kanser eder adamı:(

imza:osmana ağlamaktan helak olak zavallı pofiş:):)

Nazpek dedi ki...

çemçük mü
sadece bizim evde kullanılır sanırdım bu kelimeyi
hoşuma gitti

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

ahahahaha gazete manşetine koptum! alemsin :)) drama izleyemiyorum ben kalbim sıkışıyo artık :(

belgin dedi ki...

Aynen boğasım geliyo şunu

beetlejuice dedi ki...

hayat güzel, Çemile bile benim kadar sinirlenmiyor Caroline'e:)

Cecicim, o sahnede içimin yağları eridi, helal olsun babaanneye:) Bizde baba da dizinin müdavimi, çay koyacak adam kalmıyor evde:)

hayalci, ne güzel olmuş yazın:) Düşündüklerimin aynısını buldum vallahi yazdıklarında:)

Pinkycim, o dişleri de kırasım var zaten:) Caroline, amca, yenge üçlüsüne bir de kızları Mesude'yi dahil etmek istiyorum:)

Aslıcım, çemçüğü ilk Beyaz'ın bir tiplemesinde duymuştum, o gün bugündür dilimde:) Ahh Osman'ın ahh, kıyamıyorum ona:(

B @ Modest Closet, kızın gözleri ve ağzı sinir etmeye yetiyor zaten, konuşmasına bile gerek yok. Yengeyle kanka oldular bir de, ikisinin olduğu sahneler daha da çekilmez olacak:)

Pofişcim, kadınlar helak oluyor bu diziyi izlerken, Osman'a mı yanarsın Çemile'ye mi, Mete'ye mi? İçime dokundu bu dizi.

nazpek, çemçük benim en çok kullandığım "sinir olma" kelimesi:)

Marjocum, manşetlere çıkacağım dizi yüzünden:P Dizi mahvediyor ama Osman'sız yapamıyorum:)

Belgin, güçlerimizi birleştirip boğalım:)

mercan dedi ki...

ayy çok yelloz bi hatun, allah gerçek hayatta bunun gibilerden korusun bizi :)

Unknown dedi ki...

:)) çok güzel analiz etmişsin carolini :) Tüm söylediklerine harfiyyen katılıyorum,ama o olmasa da dizinin albenisi olmıcak,öyle değil mi sence de..??

JuVeNiL dedi ki...

bloguna geri dondugunun isaretidir bu yazilar umarim:)

beetlejuice dedi ki...

mercan, ay gerçek hayatta karşıma çıksa 40 km öteye kaçarım:)

Zeliha-Umutsepeti, bana diziyi izlettiren Osman'dır:) Ama gelmiş geçmiş en iyi kötü karakter, en uyuz kişi Caroline'dir. Hakkını veriyor:)

Juvem, taze gelinim, ara ara gelip ısınma turları atıyorum. Kopmam blogcuğumdan ben, kopamam:)

Your style is your signature dedi ki...

içimde böyle saçını başını yolma hissi uyandırıyor bu caroline ! çırpı bacak ! ( bacak demişken o insan mı ya? öyle uzun ince bacak mı olur? )

beetlejuice dedi ki...

Your style is your signature, ne güzel kırılır o bacaklar çıtır çıtır:) İçimdeki caniyi uyandırıyorsun Carolineeee:)

firdevs dedi ki...

:))

carolinin sanirim ust dudaklari dogustan yok :D hele sinirlenince dudak namina bir sey kalmiyor :)) ust taraf tamamen dis :p

osman cok tatli gercekten . salopet giyince cok komik oluyor :)))

ben de hep "evet ben cemile " deyip carolinin bogrune bicagi sokuveresim geliyo :)

beetlejuice dedi ki...

firdevs, güldüğünde sadece diş oluyor kadın. Canavara benziyor resmen:) Hatta pamuk prensesin cadısına:) Ahaha çok gıcığım ona çoook:)

Deniz... dedi ki...

duygularıma tercüman oldunuz :)

beetlejuice dedi ki...

Güzelkadın, Caroline'i seven yok herhalde:)

gul dedi ki...

ayyyyy kesinlikle katılıyorum sana çilli. bu şirret yosmanın ağzını burnunu kırasım var.zaten eşimin ası ali bu böyle ağğlii ağğlii dedikçe iyice geliyolar bana.osmanada ayrı hastayım bana versinler ben bakar büyütürüm onu.

beetlejuice dedi ki...

Gül, ayy eşinin adının bu çemçük tarafından söylenmesi ne korkunç:) Her eve bir Osman lazım, ömrü uzar insanın:)