2.03.2009

Bir bakış attın, kalbimi yaktın Honor

Jessica Alba'nın kızı Honor'ı her gördüğümde gülüyorum. Suratında her zaman çok komik bir ifade var. "Ne baktın hacı?" ya da "Ne diyon hemşerim?" der gibi:)



Jessica'nın Honor'ın eşyaları için kullandığı çantada gözüm kaldı. Okula giderken her şeyimi içine atabileceğim böyle bir çantaya ihtiyacım var.



Fotoğraflar: JustJared

9 yorum:

"PRETTYCOOL" dedi ki...

çilli ordamısın?

beetlejuice dedi ki...

Burdayım canım:)

"PRETTYCOOL" dedi ki...

Ne baktın hacı:))))))tüm resimlere bakıyorum ve sanırım bugünden sonra artık bu çocuğu nerde ne zaman görsem krize gircem şu an olduğu gibi!

beetlejuice dedi ki...

:))) Ben kaşlarına dikkat ettiğim günden beri her görüşümde kopuyorum. Kaş kavisine dikkat, küçük Hüsamettin gibi:)

"PRETTYCOOL" dedi ki...

çillii ben sıyırıcam,sabahtan beri ebay ve akabinde paypalle uğraşıyorum,zaten anlamıyodum artık hepten koptu kayış,ya ben ebayden o şeyi ayırttım,ama alamadım çünkü paypale abone olmam gerekiyormuş,paypale abone olamadım çünkü kart yurtdışına açık değilmiş,açtılar olmadı gene olmadı,sonra eve geldim,evdeki kart açıktı,onu girdim,bu sefer paypal dediki,tamam kart eklendi,2 dolar gibi bir para çekmişler,iki üç gün içinde ekstrede paypal kodu çıkcakmış,bunlar ne demek yaa,benim ekstrem 2 gün sonra çıkmıyo ki gerizekalı demek istiyorum,çilli bu paypaller falan beni dolandırmasın:))elimde avucumda 2 kuruş var zaten,bir de ebaye de ödeyemedim daha:((çilliii,heeeelppp:(((hapislerde çürümek istemiyorumm,ben böyle şeylerden korkarım yaa

"PRETTYCOOL" dedi ki...

Çillicim istersen mailden gidelim?

beetlejuice dedi ki...

Canım, blogundaki adrese mail attım:)

Jojee dedi ki...

honoru o kadar tatlı bulamıyorum ben nedense ya.kaşları yüzünden çekeceği var onunda:)
her bebiş tatlıdır işte:)

beetlejuice dedi ki...

Jojee, ilerde kaşçıya bayağı para dökecek garibim:)