9.03.2009

Hep 8 Mart olmalı!

Haftasonu sabahtan dersim vardı. Öğleden sonra da İstanbul'u bilmeyen bir arkadaşımı alıp bir doğumgünü partisine götürmem gerekiyordu. İki eylem arasında ise sadece 1.5 saat boşluğum vardı. Planım o 1.5 saatte dinlenmekti. Ama eve gelip yukarıdaki manzarayı görünce dinlenmeyi falan unuttu bünyem:) Kadınlar Günü dolayısıyla Carrefour'da kozmetik ve cilt bakım ürünlerinde %50 indirim varmış ve abimin kız arkadaşı yukarıdaki ganimetleri toplamış. Çilli kaçırır mı? Hemen koşup ben de kendime bir şeyler kaptım.

Cilt ürünü olarak Neutrogena tonik, Garnier jel temizleyici, Clean&Clear krem temizleyici aldım. Tonik ve krem temizleyiciyi deneyebildim, ikisi de çok güzel. Şimdi ah şunu da alacaktım, keşke şunu da alsaydım diye hayıflanıp duruyorum:)

Maybelline'den bu kadar çok ürün almamın sebebi sanırım başında satış görevlisinin bulunmamasıydı. Her ürüne gönlümce baktım. Ojeler yaz için ön hazırlık. Kahverengi far paletini hemen o akşam denedim, gayet güzel. Yeşil olanına da bayıldım. Asıl beğendiğim ise rimel oldu, daha önceki Maybelline rimel faciamdan sonra tereddüt ettim alırken ama 6 lira olunca amaan beğenmezsem ne olur ki diyip alıverdim:) Sonuç çok çok iyi.


Beni asıl şaşırtan ise Carrefour'da She standını bulmamdı. Daha önce bir mağazada bakıp beğenmemiştim. Carrefour'da indirim de olunca bir şans verdim kendilerine. Beni yanılttılar. İlk olarak ambalajları çok cici. Kullanmasanız bile alın çantanızda dursun, gördükçe içiniz açılır. Kutulardakiler minik minik glosslar. Ben daha çok ruj kullandığımdan, gloss aldığımda yıllarca bitmemesinden şikayetçiyim. Bunlar o yüzden tam benlik. Hem çeşit çeşit bir sürü renk var hem de bitirebileceğim kadar azlar. Gerçi bunları bir senede bitiririm ben:) Diğer glossun rengine vurulduğum için büyük boyunu aldım, o varsın sürünsün benimle yıllarca.

Bu ganimetlerin hepsini 43 liraya aldım. Hemen 1 sene geçsin ve yine 8 Mart olsun. Şimdiden listemi hazırlamaya başladım:)

12 yorum:

Adsız dedi ki...

oh oh maşşallah :)
güle güle kullanılsın.

Yeliz dedi ki...

böyle renkli albenisi olan ürünleri almaya kim karşı koyabilir ki:)iyi günlerde kullan:)

"PRETTYCOOL" dedi ki...

Çilli sana inanamıyorum binlerce cilt bakımı ürünleri arasından 2 ürün aldım biri senin yeşil olan diğeri de mavi garnier!!!!!!!
Söyleyecek hiçbir söz bulamıyorum!!!!!!

admin dedi ki...

güle güle kullan canımmm :)

Deniz... dedi ki...

merhabalar,
hepsi çok güzel.Keşke benimde haberim olsaydı talan ederdim marketi :)Güle güle kullan ürünlerini.

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com dedi ki...

Ben yukarıdan aşağıya doğru okuyarak ve bakarak gelirken kesin bunlar 150 falan tutmuştur diyordum neyse ki o kadar değilmiş. :)

beetlejuice dedi ki...

Kirazsevdası, çok teşekkür ederim:)
Yeliz, bu karşı koyabilmiş halim. Yoksa daha neler neler alırdım:)
Prettyim, ikizliğimiz bir kez daha kanıtlandı desene:)
Iraz, çok çok teşekkür ederim canım:)
Güzelkadın, o gün eve uğrayabisem yazacaktım bloga. Keşke yazabilseymişim, üzüldüm haberinin olmamasına.
Recep, nerdeyse tek ürün fiyatına aldım hepsini. 150 vermem ben, ucuzcuyum:)

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com dedi ki...

En iyisini yapmışsın :)

Unknown dedi ki...

Hepsini güzel günlerde kullan :) Carrefour`da da vardi demek %50 indirim. Ben Cumartesi günü gazetede Migros ilanini gorunce kosa kosa gidip alsiveris yaptim :)

beetlejuice dedi ki...

Quentis, çok teşekkür ederim. Sen de güzel günlerde kullan:)

Adsız dedi ki...

aldğın rimeli göremedim ben blogda aynımarkanın indirminden bende aldım 6 liraya sarı morlu dışı acaaba onu mu diyorsun cvp yazarsan sevinirm bu arada cok cici hepsi ii günlerde kullan:)

beetlejuice dedi ki...

Esra, çok teşekkür ederim. Rimel Maybelline'den aldıklarımı gösterdiğim fotoğrafta görünüyor. Fıstık yeşili olan, Define-A-Lash adı. Memnun olmadığım ise Volume Express'ti, lacivert bir ambalajı var onun.