15.03.2009

Serotonin bombardımanı


Kapı çalar. Ding dong. Postacı elinde, mor kurdeleli, beyaz kutuyla beklemektedir. Vücut serotonin bombardımanına başlar. Kıpır kıpır olur insanın içi. Nedir bu? Eveeet,Strawberry kutusuuu.

7’sinde verdiğim sipariş tam bir haftada elime geçti. Setlerdeki indirimden faydalanıp Lancome set almıştım. Daha önce farklı renklerde olanını hediye ettiğimden az çok nasıl bir şey geleceğini biliyordum. Ama yine de açarken içim kıpraştı. Sette 1 krem, 1 serum, 1 mini far paleti, 1 ruj, 1 rimel, 1 rimel bazı ve 2 adet makyaj çantası var. Krem ve serum kırışıklık giderici olduğundan anneye hediye edildi. Far ve ruj denendi, onaylandı. Rimeli ve bazı henüz denemedim ama hayal kırıklığına uğratacaklarını sanmıyorum. Cinliğe başvurup yeni müşteri gibi alışveriş yaptığımdan Stila ikili far hediye geldi. Tek kelimeyle muh-te-şem bir far. Adını bir yere yazmakta fayda var: Fandango. Bundan böyle bittikçe yerine konacak bir far oldu kendisi. Sample istemiştim, Dermalogica’nın hassasiyet önleyici bir kremini yollamışlar.

Oh mis gibi bir alışveriş oldu bu

I love you Strawberry:)

14 yorum:

Deniz... dedi ki...

merhaba çilli,
bayıldım hepsine. Seratonin salgılanmazda ne yapar? :)Güle güle kullan.

Kocasını Seven Kadın dedi ki...

güle güle kullan ,ben hala bişi almadım :( ben de deniyecem ..

kkkk dedi ki...

Gule gule kullan hepsini.rujun rengi cok guzelmis.

beetlejuice dedi ki...

Güzelkadın, çok teşekkür ederim:) Bunların bir tanesini alsam mutlu olurdum, hepsi olunca katlandı serotonin salgısı:)
Kocasını seven kadın, mutlaka dene. Dolar da düşüyor, fiyatlar daha iyi olur yakında.
Caprice, teşekkür ederim. Rujun bir de kokusu var ki, mis mis:)

Adsız dedi ki...

oooo super bir alisveris olmus!
lancome farin rengi muhtesem gorunuyor-hepsini guzel gunlerde kullan canim.

herşeyden azıcık dedi ki...

Günaydın.Hepsini iyi günlerde kullanman dileğiyle...Öptüm.

beetlejuice dedi ki...

Banucum, çok teşekkür ederim. Sende de vardı böyle bir mini palet, görünce çok beğenmiştim. İndirimde benzerini görünce kaptım hemen:)
Herşeyden azıcık, çok teşekkürler:)

"PRETTYCOOL" dedi ki...

yemin ederim bunu alıcaktım direkten döndüm,o listede alınacak en mantıklı şey buydu,ya ikizim sen varya,kız nasıl da yaa,bu kadarı da amma tesadüf dimi...son kelimeler ne kadar da yarım:))şaşkınlık ifadesi:p

beetlejuice dedi ki...

Prettyim, bakalım daha ne tesadüfler yaşayacağız?:) Keşke alsaymışsın cicim, cidden çok güzel. Anneler günü indiriminde tekrar gelir belki set, gelirse kaçırma. Kiss you

Unknown dedi ki...

Aman yarebbim bu benim,yok kredi kartı numaranı çalarlar,yok bilgilerine ulaşırlar,yok kazıklanırsın diye diye erkek arkadaşımın başının etini yediğim site:):) Zira yılbaşından beri getirtecek parfümünü,madem bu kadar övgüyü hak etmiş güvenelim bizde o zaman bu Strawberry'e:)
Güle güle kullan canım ben şahsen bayıldım:):)

beetlejuice dedi ki...

Ayşecim, çok teşekkür ederim. Strawberry en iyi müşteri hizmetlerine sahip site bence. Korkmadan alışveriş yapabilirsin. Özellikle kadınlar günü, anneler günü gibi zamanlarda dehşet indirimleri oluyor:)

pinklover dedi ki...

bu siteden parfüm almayı düşünüyorumda bende tereddütteyim ya gelmezse falan.. aldığın ürünlerde sorun yaşadın mı hiç? ne kadar zamanda eline ulaştılar? birde parfüm siparişi verdin mi hiç? çok soru sordum ama:D

beetlejuice dedi ki...

Pinklover, ben strawberryden değil fragrancex.com'dan alıyorum parfümlerimi. Strawberry'e göre daha ucuz orda. Strawberry siparişlerim tam 1 haftada geliyor, şu ana kadar gelmeyen paketim olmadı. Ancak strawberry parfüm ücretinin %10'u kadar kargo ücreti alıyor. Fragrancex ise bedava kargo. Ordan gelen paketler de 3 haftada elimde oluyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir:)

pinklover dedi ki...

teşekkürler o siteyede baktım almak istediğim parfümle pek fark yok hatta strawberry daha ucuz oluyor ama kargo ücretiyle aynı hesaba gelirler tahminimce=) strawberryde sorun yaşayanlarda olmuş o yüzden tereddüt ediyorum ama deneme amaçlı sipariş vermeyi düşünüyorum :D