5.03.2009

Zeki Triko

Dün dersim erken bittiğinden kendimi hemen Carrefour'a attım. Tek amacım vardı, Zeki Triko'ya gitmek. Diğer mağazalar sinek avlarken Zeki Triko tıklım tıklımdı. O kadar alışveriş aşkıyla çıldırmış kadının arasına erkek arkadaşımı sokmak biraz zalimce oldu ama bikinimi onun sayesinde buldum:) Tüm askılara ilk baktığımda hiçbir şey bulamadım. Herhalde dedim indirimin ilk günlerinde talan edildi. Kalan modeller ya nereye kafa nereye bacak sokuluyor belli olmayan mayokiniler ya da fazla seksi bikinilerdi.

Ben yazın denize veya havuza gittiğimde ordan oraya atlayıp zıpladığım, su kaydıraklarından inmediğim için bikini altı ipli modelleri kullanamıyorum. Açılacak diye korkuyorum sürekli. Zeki Triko'da ise bikini olarak sadece ipliler kalmış. İpli olmayan modeller ise teyze modeli bele kadar gelenlerden:) Zar zor bulabildiğim bu bikiniyle ilk görüşte aşk yaşadık. Yeşili zaten çok severim, bir de pembe kadife şerit ve en kokoşundan taşlar,pullar olunca almamak olmazdı. Fiyatı 55 lira. İndirim 10 Mart'a kadar devam ediyor. Eğer arama sabrına sahipseniz Zeki Triko'ya mutlaka uğrayın.

10 yorum:

"PRETTYCOOL" dedi ki...

Çok sevindim bulabilmene,ben de ayırttırdım ama hala gidip almadım,model çok sevimli duruyor sweetheart!Tam senlik..
Kiss kiss

beetlejuice dedi ki...

Pretty, çok iyi yapmışsın ayırtmakla. Pazar gibiydi mağaza, inanamadım. Modeli beğenmene sevindim cicim:)

Ayşegül dedi ki...

Güle güle kullan gerçekten çok güzelmiş :)

beetlejuice dedi ki...

Çok teşekkür ederim Ayşe:)

kkkk dedi ki...

benimki hayatta girmez valla oyle kalabaliga sn sanslisin cnm

beetlejuice dedi ki...

Caprice, kabul etmeliyim o konuda şanslıyım biraz:)

Unknown dedi ki...

Canım modeli çok beğendim güle güle giy:) Bende bir ton model denedim ama bir türlü vücuduma oturanını bulamadım:S Hala bir tane sapsarı tüllü mayokini vardı kiiiiii offff bittim modeline ama yanları ipli ve gögüs kısmı çok açık olduğundan askıya geri döndü:):)

beetlejuice dedi ki...

Ayşe, çok teşekkür ederim canım.Ben de bir sürü model beğendim ama şu aşırı açıklık yüzünden alamadım. Zeki Triko biraz Türk kadınlarını düşünmeli artık:)

Butikpartim dedi ki...

Bikini çok güzelmiş güle güle kullanın,fiyatı da makul..

beetlejuice dedi ki...

Mosquito, çok teşekkür ederim.