17.02.2009

Çift taraftarlığı


Siz Hollywood çiftlerinde taraf tutuyor musunuz? Kaçınız Angelinacı kaçınız Jenci? Kimler Nicole tarafında, kimler Katie? Peki Jessica Simpson, Nick Lachey ile mi daha çok yakışıyordu Tony Romo ile mi? Bu yazdığım çiftlere çok da takılmıyorum ama biri var kiiii... İşte bugün onunla ilgili aldığım bir ayrılık haberiyle içim rahatladı. Heroes'un Peter'ı, ama aslında benim için her zaman Gilmore Girls'ün Jess'i Milo Ventimiglia "kıvrımsız beden" Hayden'dan ayrılmış. Eee boncuk gözlü Alexis'ten ayrılıp gidersen pehlivan kolluya yürümez o iş. Aferin Milo, doğru yolu buldun çocuğum.
Bu arada Alexis 27, Hayden 18 yaşında. Sizce de tam tersi gibi durmuyor mu?


Fotograflar:JustJared&Gilmore Girls News

10 yorum:

Dilara dedi ki...

GGzamanlarından biliyorum.. alexisle milo birbirlerine çok yakışıyorlardı hatta 5 sene kadar nişanlı kalmışlardı.. haydenle çıkmaya başlayınca şok olmuştum bu kız bırakılırmı diye..oh olmuş!:)
ayrıca bloguna bayıldım canım paylaşımlarının devamını dilerim ^^

beetlejuice dedi ki...

Elips hoşgeldin:) Paylaşımlarım devam edecek çünkü paylaştıkça mutlu oluyorum. Beni takip etmeye devam edin:)))

"PRETTYCOOL" dedi ki...

Gilmoreslar ahh ahh,apar topar koştura koştura yakalamay çalıştığım dizilerden biriydi,annesi mi daha güzel kızı mı hiç karar veremedim.Ama sanki annesi;)Kim,Jenci mi dedi biri,biri beni mi çağırdı,ay geldim burdayım:))

beetlejuice dedi ki...

Prettycim, ben de uzun süre hangisi daha güzel karar verememiştim ama kesinlikle annee!
Sen tasdikli Jen savunucusun canım zaten. Jen bir gün Oscar alırsa, speacial thanks to my pretty supporter Pretty diyecek:)))

"PRETTYCOOL" dedi ki...

Bir de dermiş düşünsene:)))Biz şok!Emmy 2004 alırken bir thank you diye bağırışı var,görsen nasıl tatlı,o bütün ödülleri alsın,bide friends tekrar başlasın:))

Gizem. dedi ki...

ohh iyi olmuş :D Alexis ne de güzel zarif ince..Hayır Hayden de iyi ama ne bileyim yaşlı gibi duruyo cidden..doğallık her daim doğallık!

Haydins dedi ki...

Heroes'i izledigim halde bilmiyordum birlikte olduklarini magazini takip etmiyorum ama kizin kalin beline bende takigim..O ne bicim vucut oyle..

beetlejuice dedi ki...

pammuk, hem doğallık hem de bakışlar sanırım. Hayden'in böyle tepeden bir bakışı var, çok kötü.
Haydins, bir de sanki incecik beli var gibi dar kıyafetler giymiyor mu? Agggh:)

beetlejuice dedi ki...

Pretty, bir de artık mutlu olsun. Çok üzülüyorum bu kıza (Burhan Altıntop mode is on) :)

"PRETTYCOOL" dedi ki...

ya evet yaa:(mutlu olsun..acaba hayatını yaşıyor da biz mi kuruntu yapıyoruz?Bence asıl mutsuz olan brad ama çaktıramıyor;)