27.02.2009

Jen, Owen'a koş!Koş Jen,koş!


Bazı yıldızların gönül ilişkileri sanki hep daha önceki birine bir şeyleri ispat gibi geliyor bana. Hüsnü'ye kadar Deniz Seki de öyle bir haldeydi. Her lafı, her şarkısı sanki Okan Bayülgen'e göndermeydi. Bir de bunun Demet Akalın gibi çok belden aşağı, bir kadına yakışmayacak versiyonu var. Ona hiç girmeyeyim:)

Jennifer Aniston da Brad Pitt'ten sonra bir türlü eski haline gelemiyor benim gözümde. Suratında sanki, "Mutluyum ama Brad'le daha şöyleydi...", "Brad beni daha böyle hissettiriyordu" gibi bir ifade var. Hep bir olmamışlık hali.

Film tanıtımında Owen Wilson ile birlikte görünce dedim işte budur. Yıllardır suratına uğramayan yanındakine güven duyma, onu tamamıyle benimseme hali geri gelmiş. Owen Wilson zaten acıların çocuğu. Bana sanki birbirlerine çok iyi gelirler gibi geldi. Yanında duran şu sevimsiz, bas bas "Seni sevmiyorum Jen" diye bağıran John'dan kurutulup Owen'a koşmasını diliyorum:)

Not: Son fotoğrafta Jen'in yedikleri biraz gaz yapmış galiba:)

Fotoğraflar:JustJared

4 yorum:

"PRETTYCOOL" dedi ki...

Sayın Bettlejuice:Dediklerinizin hiçbirine katılmıyorum,aramızda birden bir soğuma,resmiyet ve gıcıklık hissetmeye başladım:))Yok canım benim şaka yapıyorum,çocuk bir fan olsam böyle tepki verirdim ama diilim,ya sana bişi söyliim mi,Johnun Jen için fazla teenage bir duruşu olduğunu düşünüyorum,hani John değil yani belli...Ve Owenla resimlerini görünce önceden ne tatlı yakışmışlar demiştim,ama bloğu bir jenmania haline getirmemek iç
n bahsetmedim,Özellikle 3. resimde ne kadar yakışmışlar öyle değil mi?

beetlejuice dedi ki...

Prettyim, 3. fotoğraf çok güzel. Ne güzel gülmüşler. Ama John ile olanda Jen içten gülümsüyor, John'da var bir sinsilik. Bence Owen daha mutlu eder Jen'ini:)
Kendimi Esra Erol'da yorum yapan teyzeler gibi hissettim. "Hemi de SSK sı var Owen'ın, gızım Jen sen Owen oğlumu seç yavruum" :)

Adsız dedi ki...

Sana katılıyorum hep yüzünde 'Biz Bradleyken ...' ifadesi var sanki. John Mayer hiç yakışmıyordu ya.

beetlejuice dedi ki...

Amorette, ümit edelim de kurtulsun John'dan o zaman:)