24.02.2009

Ugg mu?Ugghh mu?


Her yerde bir Ugg çılgınlığıdır gidiyor. Okulda metrekareye 5-6 çift Ugg düşüyor. Öyle çoklar ki artık hangisi orjinal hangisi değil karşılaştırmalı anlayabiliyorum. Benim popülere karşı mesafeli durmak gibi bir huyum var. Issız Adam'ı izlemedim mesela daha. Olasılıksız'ı da şu aralar alıp okumam. Ama Ugg bir soru işareti oluşturdu kafamda.


Tipinde ahım şahım bir şey yok. Hatta bazı hor kullanılanlarda çok kötü bir görüntü var. Peki nedir bunlardaki keramet? O kadar mı sıcak tutuyor bunlar yahu? Şu ana kadar başka sıcak tutan bot hiç olmadı mı? Hani soruyorum, sanmayın ki Ugg düşmanıyım. Sadece ayaklarım donuyor ve sıcak tutacak birşeyler arıyorum. Mümkünse herkeste olmayan birşey. Var mıdır böyle bir mucize?

22 yorum:

Adsız dedi ki...

Düşüncelerime tercüman oldum. Ben de hiç sevmedim. Sadece uzun boykuysan fena durmuyor. Bodur bodur kızlar giyiyor çok komik görünüyor.

Adsız dedi ki...

Şu tombulu mu yesem kuzuyu mu karar veremedim. Çok tatlılar:)

ZET Fashion dedi ki...

Uggların çok rahat oldukları tartışılmaz ama dediğin gibi o kadar çok kişi de varki artık gördükçe sıkılıyor insan.. Bende hep alıp almamak arasında kaldım ama almicam.
Hmm sıcak tutucak bir ayakkabı da biraz araştırıyım :)

moda tasarım stil dedi ki...

canım sana katılıyorum..ugg'lardan banada gına geldi..bende almadım..sıcak tutuyo olabilir belki ama yağmur geçiriyor diye biliyorum.bu durumda hava durumuna bakıp öyle giymek gerek :)

Moonish (moonsun) dedi ki...

Ben hic sevemedim bunlari, Kanada'da herkes bunlardan giyiordu :(( Bana cok basit ve dandikmis gibi geliyor, olmayabilir tabii de goruntusu :))

En temizi yun corap ve asker postallari :))

Haydins dedi ki...

bana da hic cekici gelmiyor , cok sicak tutsada almam ki sanmiyorum cok sicak tuttugunu..
Buyuk ayaklarda(benim ayaklarim gibi) nasil kocaman durur.Bir de yamuk basanlarda cok fena duruyor :)

beetlejuice dedi ki...

Amorette, Ugg bir tek o tombişe yakışmış:)
Z Fashion, sıcak tutuyorlarsa almayı düşünecektim ama en son 50 yaşlarında bir teyzede görünce vazgeçtim:)
Moda tasarım, yağmurda giyilmeyen bir bot sıcak tutsa ne olur, di mi ama:)
Moonish, sen bir de Türkiye'deki çakmalarını gör, dandik demek iltifat olur onlara. Komedi resmen:)
Haydins, o yamuk basanlarda yumuk yumuk oluyor bir de bot, çok feci çok:)

"PRETTYCOOL" dedi ki...

Ya ben çok beğeniyorum çok seviyorum,polyvore da birkaç ugg bot kombini var ki bakıp bakıp içim gidiyor,ama giydim yanımda ablam ve eşim vardı,ya o kadar komik durduki inanamazsın,yani ayağım varya yemin ederim abartmıyorum tam ayı pençesi gibi oldu,hatta akabindeki günler ve haftalar boyunca ablamla eşimine gülme malzemesi oldum:))ama inanılmaz sıcak tutuyor,çillicim sen zayıfsın,onun için daha iyi durur,kim ne derse desin,bence çok güzeller:))hevesin varsa al mutlaka,ama biraz geç kalmadın mı?Çok kullanamayacaksın,o kadar para?

MeRaiL dedi ki...

Cok sicak tutan ayakkabi istiyorsaniz, kislik spor ayakkabilar var -40'lara kadar dayaniyor.Acikca ben moskova gibi soguk biryerde yasadigim halde uggleri hic dusunmuyorum, alan insanlari goruyorum kuru olmayan (ki$in baska turlusu olmaz)yolda yuruduklerinde ayakkabilari hep islak, gerisini siz dusunun artik.. bence bu ayakkabilar icin kesilen kuzulara oncelikle yazik, o markaya verilen gereksiz paraya da.birde dusulen durumda var herkes ayi ayakli..:D

beetlejuice dedi ki...

Prettyim, zayıf değilim ayol normalim:) Ucuzcu ben alır mıyım şimdi? Eğer beğenirsem yazın fiyat düşünce almayı planlıyorum. Ama erkek arkadaşım hiç beğenmiyor, bir kıza hiç yakışmıyormuş öyle kaba bir şey giymek:)
Merail, kışlık spor ayakkabı hiç duymadım ben. Hemen arıyorum google'da. Çok teşekkür ederim.

"PRETTYCOOL" dedi ki...

Kışlık spor ayakkabı mı?Höynk???
Almak istiyorummm:)

beetlejuice dedi ki...

Canım ben de istiyorum, ama bulamadım Google'da. Hep bebek ayakkabıları çıkıyor:) Merail bize bir yardımcı olsan:)

{ Dishy Fashion } dedi ki...

ay o kazak bebek sanırsam ne kadar sweet. Bende sinir oluyorum aslında ev botu ama dağda giymek için ski yaparken yada ama fashion diye hepsi giyiyor hiçde güsel değil.

MeRaiL dedi ki...

Bu ayakkabilari ki$ sporlari ile ilgilenenler cok iyi bilir.
Bir iki marka veriyim benim favori markam Merrell kalitesi cok guzeldir, birde columbia vardir o da normaldir..
Bu iki markaya bakarsan, en azindan nasil modellerden bahsettigimi anlarsin, birde hepsiburda diye sitede bu ayakkabilardan satildigini gormustum..
Umarim yardimci olabilmisimdir.. ;)
Sevgiler

beetlejuice dedi ki...

Dishy, benim de ev botum Ugg gibi:)
Merail, teşekkür ederim.
Sevgiler

Haydins dedi ki...

Ben indirimlerden aldim timberland'den tr'de varmidir ayni tipler bilemiyorum ama ici yunlu ve cok sicacik tutuyor.-20 de denendi :)Ugg'a benzeyen renkleri de var.Yolun duserse ugra..

beetlejuice dedi ki...

Haydins, bu dediğin Türkiye'de garanti yoktur, benim de içimde kalır:)

Unknown dedi ki...

Fotoğrafa bayıldımmm:)

vegeTeRian dedi ki...

sewgiLi arkadaslar !!bende uggLaRı çook sewiyorum herkes te olması beni hiiiç ilgilendirmmiyorr!takıntılı we komplexli diğilim...we biriniz kuzuların kesilmesi hiçç doğru diil demiş ona katılıyorum bende bir vegeterian ım we o yüzden deri uggların hiç birini lmadım we hic bir deri ayakkabım yoktur ugg ların örgü çesitleri war ve hepside asırı ŞıkLaR!!!:D Bence eğer deri kesilmesine karşıyssnaız benim gibi örgülülerini alın we örgülüleri de deriler gibi asırı şekilde büyük değil normaller hiç oLmaZsa DiĞerLeRine GöRe....

Adsız dedi ki...

bnde uggları pek sevmiyorum...su alıyorlar sıcak tutması bni ilgilendirmiyr.ayrıca herkeste var aynı şeyi giymekten rahatsız oluyorum.bnce en iyisi timberland deneyin çok iyi çokta kaliteli su geçirmio en azından dayanıklı.bide uggların bakımı çok zor ...

Adsız dedi ki...

rubber ducklarda çok güzel onlardanda alabillirsin bide tigerların botları çıkmış süperler altı spor ayakkabı üstü tüylü bot onlardan alcaktım ama 200 tl fiyatları var çakmada giymem şimdi onun için timberland aldım onlarda süperler...

beetlejuice dedi ki...

Adsız, Tiger'ın botu var bende. Kesinlikle şahane bir bot:) Ama o kahverengi ve ben gri bir bot arayışındayım bu aralar. Aynısından da almak istemiyorum. Senin dediklerine de bir bakayım:)