6.02.2009

Yer Fıstığı ve Yaprak Dökümü



Çarşamba akşamı bir yandan Yaprak Dökümü'nü izlerken bir yandan da yer fıstığı yedim. Aynı gün Dünya Kanser Günüydü. Haberlerde kanseri önlemede etkili yiyecekler arasında yer fıstığı da vardı. Alabalıktan sonra en yüksek folik asit içeriği yer fıstığında varmış. Hem sağlıklı hem lezzetli bir kuruyemiş fakaaaat kalorili:( Kendimi aldığım kalorilerin yarısını, kabuğunu kırmaya çalışırken harcıyorum diye kandırıyorum:) Ayrıca folik asit alıyorum canımmm:)

Yaprak Dökümü, Şevket değişimi nedeniyle izlerken eziyet çekmeme neden oluyor. Uzun zamandır izlediğim programlarda keskin değişimlerden hoşlanmıyorum. Hele gelenin gideni fazlasıyla arattığı değişimlerden hiç hoşlanmıyorum. Değişim yerine karakterin ölmesini yeğliyorum. Ölürse bir bölüm üzülüyor insan, değişimde o karakteri gördüğü her bölüm. Eski Şevket cevval bir karakter olmasa da karakter sahibi, kendi doğruları ve fikirleri olan biriydi. Yenisiyse vur ensesine al lokmasını familyasından. Ezik, mıymıy, herkesin karşısında süklüm püklüm... Ayrıca Ali Rıza Bey'in oğlu dişleri sarı, saçları jöleli biri olamaz! Diğer çocukların arasında Şevket sütçünün oğlu gibi duruyor:) Diğer çocuklar demişken Leyla her hafta biraz daha döktürüyor. Şevket otur sıfır, Leyla yıldızlı 10:)

6 yorum:

"PRETTYCOOL" dedi ki...

Benim herşeyi canım çeker biliyomusun,garip bir yaratığım,birşey görmiyim anında özenirim:)bu arada bana süt dilimlerini biraz daha anlatsana:))hala bulamadım:)))

beetlejuice dedi ki...

Prettyyy,
Bugün aklıma sen geldin. Carrefour'da süt dilimi ve pingui vardı bir sürü. Evine yakın Carrefour var mı ki dedim:)) Bulamazsan yollayayım sana, o can çekmelerini bilirim ben. Hem de nasııııl:)

Moonish (moonsun) dedi ki...

Kendimizi kandirmaya devam oyleyse :)) Mehmet Oz'un kitabinda da yaziyordu, kuruyemis dogal oldugu icin cok faydaliymis kalbe :))

"PRETTYCOOL" dedi ki...

Yok canım malesef,neden sadece carrefour yaa:(5M Migrosu altüst ettim,yok!neyse bu buluşmamızı daha heycanlı yapıyor:)))

"PRETTYCOOL" dedi ki...

canım çok güzel iyi oldu postunun resmi görülmüyor.haberin olsun,ama o resim değil herhalde?

beetlejuice dedi ki...

Aaa, youtube kapalı mı hala, youtube'dan video koymuştum. Link koyayım da, ktunnel'den bakabileseniz:)